Teslan suositusohjelma

T

Mainitsinkin tilausta käsittelevässä kirjoituksessa Teslan suositteluohjelmasta, joka tarjoaa etuja niin tilaajalle kuin suosittelijalle.

Teslan tilauksen myötä sain oman koodin, jota käyttämällä uuden Teslan tilaaja saa 31.10.2017 asti 1000 € alennuksen ostohinnasta ja ilmaiset Supercharging-lataukset. Kyseisen päivämäärän jälkeen alennus poistuu, mutta latauksen ilmaisuus säilyy – varsin rahanarvoinen etu siis yhä!

Suositteluohjelmaan ja muihin palkintoihin voit tutustua täällä:
https://www.tesla.com/fi_FI/support/referral-program

3 plakkarissa

Tilauksen jälkeen olen kerännyt jo mukavat kolme suositusta, joilla olisi määrä saada ohjelman mukaisesti seuraavat edut:

1 – 2 onnistunutta suositusta

Signature Black -seinäliitin
Tämä mattamusta seinäliitin koskee vain suositusohjelmaa. Niissä jokaisessa on Elonin nimikirjoitus. Tämän palkinnon toimitukset alkavat tammikuussa.


tai

 

Founders Series Tesla Model S lapsille
Jaa Tesla-kokemus lastesi kanssa tällä ajettavalla sähkökäyttöisellä Tesla S:n pienoismallilla – siinä on toimivat ajovalot, äänijärjestelmä ja latausliitäntä kuten omassa Teslassasikin.

3 onnistunutta suositusta

21” Arachnid -vanteet Model S -malliin tai 22” Forged Turbine -vanteet Model X -malliin
Paranna Teslasi suorituskykyä näillä eksklusiivisilla valetuilla alumiinivanteilla.


tai

 

Viikko Model S:n tai tai Model X:n kanssa
Kokeile uutta Model S- tai Model X -autoa viikon ajan — kotonasi tai maantiellä. Jos et käytä tätä palkintoa, tämän ainutlaatuisen koeajon voi antaa ystävälle.

Näistä päädyn valitsemaan sekä seinäliittimen, että hauskan sähkökäyttöisen lasten Teslan. Kolmannella koodilla otan ehdottomasti 21″ Arachnid -vanteet, jotka olivat kiikarissa tilauksesta lähtien. Kyseiset vanteet ovat takoalumiinia, jolloin niiden paino pienempi kuin 19″ -vanteissa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei vanteiden paino lisää sähkön kulutusta laskien toimintasädettä. Kirjoitan näistä vielä lisää, kunhan tuotteet tupsahtavat perille.

Muut palkinnot

4 suositusta

Founders Series Powerwall 2
Varastoi energiaa tulevaisuutta varten ja järjestä varavirtaa tällä punaisella Powerwall 2 -kotiakulla, joita valmistetaan rajoitettu määrä. Odota, että Powerwall tulee saataville sinun alueellasi, tai ota 6500 € krediittiä, jonka voit käyttää auton varusteisiin tai huoltoon tai uuteen autoon. Krediitit ovat voimassa 12 kuukautta suositustilauksen toimituspäivästä.

5 suositusta

Kutsu Teslan julkistustapahtumaan
Koe meidän seuraava virallinen julkistustapahtumaamme. Omistajat, jotka saavat 15.10 mennessä viisi suosituksensa perusteella onnistunutta tilausta, kutsutaan Semi-julkistustapahtumaan. VIP-kutsusi koskee sinua ja yhtä vierasta.


tai

 

Etuoikeuslipuke Solar Roof-energiakattoa varten
Ole ensimmäisten joukossa hankkimassa Solar Roof -energiakaton – saat sen asennuksen etuoikeudella. Jos et käytä tätä palkintoa, voit antaa lipukkeen kaverille.

Tilaamassa Teslaa?

Mikäli olet tilaamassa Teslaa, saat edun tekemällä tilauksen linkkini kautta. Tilauksesi jälkeen saat myös oman koodin, jota jakaa eteenpäin palkintojen keräämiseksi: http://ts.la/joonas3311

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat