Auto on Suomessa!

A

Vetokujalla vieraillut paparazzi oli bongannut autorekan, jonka kyydissä oli myös tutun näköinen punainen kulkine! Teslan edustaja vahvisti asian ja mikäli auto on selvinnyt kuljetusvaurioitta, voi sitä odottaa luovutettavaksi jopa tällä viikolla.

Kuljetusvauriot ovat käsittääkseni valitettavan yleisiä automallista riippumatta. Teslan kohdalla matka on pitkä, joten niiden todennäköisyys kasvaa reippaasti. Autojen vauriot laitetaan yleensä kuntoon ennen luovutusta, mutta joskus pienet naarmut saattavat lipsahtaa seulan läpi, jolloin autoa voidaan korjata myös seuraavan huollon yhteydessä. Aihe on mielenkiintoinen, joten osallistu gallupiin!

Luovutetiinko autosi täysin vauriotta?

Loading ... Loading ...

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat