21″ kesäksi – äänestys!

2

Kerroinkin aiemmassa kirjoituksessa Teslan suositteluohjelmasta ja kolmella suosituksella saatavasta vannepalkinnosta. Onnekkaana olen saanut suositukset kasaan ja oletettavasti vastaanotan ensi vuoden puolella Teslan 21″ Arachnid vanteet renkaineen. Etu on huomattava, sillä kaupan hyllyltä kyseinen setti maksaisi arviolta 7000 – 8000 €.

Näiden vanteiden hienous piilee siinä, että ne ovat ns. takoalumiinia. Tämä tekee niistä erityisen kevyet ja vanteiden paino alittaakin jopa normaalit 19″ vakiovanteet, joka laskee auton kulutusta verrattuna 21″ turbiinivanteisiin. Vanteiden rengastus on kuitenkin huomattavan leveä (245/35-21 edessä ja 265/35-21 takana), joten aivan 19″ kulutuksiin tuskin päästään.

Vanteita on saatavana jenkeissä kolmessa värissä: normaali hopea, ns. gunmetal -harmaa ja musta. Tämän hetken tiedon mukaan tänne pohjolaan kärrätään harmikseni vain hopeisia. Omaan makuun harmaat sopisivat parhaiten, joten mitä luultavimmin vanteet käyvät pulverimaalauksessa ennen asennusta. Kyselin hieman tarjouksia toimenpiteelle ja ne vaihtelivat rengastöineen 300-500 €:ssa.

Mikä istuu parhaiten punaiseen?

Katso tulokset »

Loading ... Loading ...

DragTimes on tehnyt vanteista mukavan videon, joka kannattaa tsekata!

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat