Perjantaina – ehkä

P

Vetokujalta soiteltiin aamusella. Auto on huollon tarkastuksen mukaan täysin kunnossa, eikä perjantain luovutukselle ole esteitä.

13:05
Vetokujalta soiteltiin jälleen. Toisen puolen ikkunan kromilista on hieman vinksallaan (muutaman millin koholla) ja vaatinee auton käyttämistä Teslan huoltokumppanilla, Puskan Autolla. Haluaisivat korjata listan nyt, koska se voi aiheuttaa esimerkiksi suhinaa kovassa vauhdissa. Aikataulusta saan tietoa huomenna.

Käykö tässä perinteiset – odota perjantaille, saat seuraavalla viikolla? Pätee postipaketteihin ja ehkä myös autoihin. No, toivotaan parasta.

15:38
Ja taasen rupateltiin. Huollon pojat olivat napsauttaneet tutkiessaan listan poikki, joten ei kun uutta tilaukseen. Uuden saapumisessa menee tilanteesta riippuen parista päivästä viikkoon. Auto luovutetaan siis perjantaina, joten vien sen myöhemmin takaisin listan vaihtoon. Toimenpiteen ajaksi saan sijaisauton.

Hyvää tässä on se, että pienetkin virheet huomataan ja korjataan täysin kuntoon. Kohti luovutusta!

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat