Ohjelmistopäivitys

O

Tesla laittoi viikonloppuna julkaisuun uuden ohjelmistopäivityksen, joka tuo autoon kaksi uutta ominaisuutta.

Säyseämpää kiihtyvyyttä

Chill-valinta tuo mahdollisuuden rajoittaa auton rajua kiihtyvyyttä. Varsinkin vanhemmalle väelle sopiva ominaisuus, joka saa autosta hieman säyseämmän käsiteltävän. Chill on siis vastakohta edellisiin insane ja ludicrous -valintoihin, jotka toivat autoon mallista riippuen entistäkin kovemmat kiihtyvyysarvot.

You can now choose between two acceleration options in your vehicle: Chill and Standard. Chill makes acceleration more gradual – ideal for smoother driving and a gentler ride for your passengers.

Ratin ja penkin siirtyminen

Toinen uusi ominaisuus on ratin ja penkin automaattinen siirtyminen, mikä antaa lisää tilaa autoon istuessa ja poistuessa. Ahtaaksi ei Model S:ää voi moittia, mutta hieman kookkaammalle henkilölle ominaisuus on varmasti mitä mainioin! Samalla tämä automatisoi ratin ja penkin asetusten vaihtumisen automaattisesti sen mukaan, kumpi avain on käytössä. Tätä ennen vaihto piti tehdä valikon kautta.

Starting in this release, you can get in and out of the driver’s seat more easily. When you park, the steering wheel and driver’s seat will automatically adjust for an easier exit. After you return to the vehicle, they automatically adjust back to the recent driving profile when you step on the brake. Or, if your keyfob is linked to your driver profile, the seat and steering wheel adjust accordingly. As always, you can restore your profile by selecting it from the list.

Ominaisuutta toivottiin Elon Muskilta Twitterissä viime elokuussa, jolloin hän oli vastannut idean olevan hyvä ja sen tulevan seuraavissa päivityksissä.

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat