Latauspisteet kartalla

L

Latauspisteiden löytäminen voi tuntua kylmiltään melko työläältä. Vaikka tolppia ilmestyy kuin sieniä sateella, on aina mukana pieni epävarmuus niiden löytämisestä uudella paikkakunnalla, puhumattakaan teknisistä tiedoista tai mahdollisesta maksullisuudesta.

Tämän pulman ratkaisuksi löytyy useita loistavia sivustoja ja erillisiä mobiiliapplikaatioita, jotka esittävät latauspisteet kartalle sijoitettuna. Teslan oma navigaattori näyttää Teslan Supercharger -pisteet reaaliaikaisilla käyttötiedoilla. Voit siis katsoa jo ennalta, onko kyseisellä latauspaikalla ruuhkaa. Nykyiset ja tulevat Superchargerit löydät myös Teslan verkkosivustolta löytyvästä kartasta.

https://www.tesla.com/fi_FI/findus/supercharger/Europe

Tesla Club ry

Suomen Tesla Club listaa kaikki Teslan kanssa yhteensopivat latauspisteet. Niitä ovat type-2 (11 ja 22kW), CHAdeMO-pikalataus, työmaapistoke (3x16A, 11 kW) ja tietenkin Teslan omat Superchargerit. Alle 11 kW latauspisteitä ei clubi listaa niiden hitauden johdosta.

https://kartta.teslaclub.fi

Sähköautoilijat ry

Kuluttajajärjestö Sähköautoilijat ry listaa Teslan Superchargereita lukuun ottamatta lähes kaikki sähköautojen latauspisteet, Tesla Clubin kanssa identtisellä, hyvin selkeällä käyttöliittymällä.

https://latauskartta.fi

PlugShare

PlugShare on maailmanlaajuinen latauspistekartasto, sisältäen yli 96 000 latauspistettä. Palvelu osallistuttaa käyttäjiä ja karttaa ylläpidetäänkin yli 174 000 sähköautoilijan toimesta. Sovelluksen kautta voi myös hoitaa maksuliikenteen joidenkin latauspisteiden kohdalla.

https://www.plugshare.com
iOS-applikaatio

Puuttuuko listalta mielestäsi jokin oleellinen palvelu? Anna vinkki, niin päivitetään!

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat