Tesla-tili

T

Teslan tilausprosessissa luodaan tunnukset Tesla-tiliin, jonka kautta lähes kaikki autoon liittyvät asiat hoidetaan. Tili tarjoaa myös reaaliaikaista tietoa tilauksen edistymisestä. Auton luovutuksen jälkeen samalla tilillä käytetään Teslan mobiiliapplikaatiota, jolla hallitaan auton eri toimintoja – palataan tähän tarkemmin seuraavissa kirjoituksissa.

Tilauksen tiedot

Tilausvaiheessa päänäkymä tarjoaa mallikuvan tilatusta autosta, toimituksen statuksen ja auton tarkat tiedot.

Suositteluohjelma

Alempana vastaan tulee suositteluohjelma, josta näet kaikki sinun koodillasi tehdyt tilaukset, niiden tilauspäivän ja statuksen.

Maksusuunnitelma, yhteystiedot, dokumentit

Sivun lopusta löytyy omat kentät maksusuunnitelman laatimiseen, omistajan yhteystiedoille sekä kaikki autoon liittyvät dokumentit, kuten laskut, kuitit ja autoon liittyvät käsikirjat. Kaikki autoon liittyvä on siis tallessa yhdessä paikassa. Varsin kätevää!

Auton luovutuksen jälkeen

Auton luovutuksen jälkeen sivu yksinkertaistuu hieman. Toimitukseen liittyvät asiat katoavat ja tilalle tulee yhteydenottolomake sekä huoltopaketin ja lisäominaisuuksien ostomahdollisuus. Tällä hetkellä autoon tarjotaan mm. täysin itsestään ajavan autopilotin pakettia, jonka voi siis ostaa verkosta, jolloin se aktivoituu autoon verkkoyhteyden avulla. Vastaavia paketteja on esimerkiksi joidenkin akkujen kohdalla kapasiteetin kasvattaminen.

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat