S vaihtui X:ään

S

Kuten jo aikaisempien kirjoitusten lukijat tietävät, sattui Teslalla pieni haveri jo ennen luovutusta, jolloin auton vasemmanpuoleinen kromilista napsahti poikki. Uusi lista saapui vihdoin ja huoltovastaava sopi ajan sen vaihtamiseksi. Samalla auton suojapinnoituksessa löytynyt maalivirhe korjataan maalaamalla koko osa uudelleen. Tämän lisäksi myös alumiiniset polkimet ovat saapuneet, joten myös ne asennetaan veloituksetta samalla kertaa. Toimenpiteet suoritetaan Puskan autossa, joka on tunnettu esimerkiksi Porschen kumppanina.

Huolto kestää arviolta ensi viikon lopulle ja sen ajaksi sain käyttööni ajamattoman Model X 100D:n. Kirjoitan hieman useamman kilometrin jälkeen tuntemuksia X:stä.

Jätä kommentti

Kuka?

Blogin kirjoittaja on 40 lähestyvä PK-seudulla asuva mies, joka innostuu uudesta teknologiasta ja kaikesta mikä lentää.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat